Klippoteket Hötorget

Olof Palmes gata 12

Klippoteket Hötorget - Olof Palmes gata 12

VIP-kväll

bild 1-12

Kvällens vinnare

bild 2-10

bild 3-9

Vårrullar från Pong

bild 2-9bild 3-8bild 4-5

bild 1-11

bild 2-8

bild 1-10

bild 3-7

I onsdags bjöd vi in våra kunder och några bloggare till en oförglömlig kväll här på Klippoteket Hötorget. Det bjöds på bubbel, mat, cupecakes och drinkarna flödade. På plats hade vi en representant från Schwarfskop som fick berätta om deras produkter. Det lottades även ut ett fint kitt från Schwarfskop + en hårfön, 3500kr hos 4aqua som är ett företag som säljer badrumsmöbler. Kan ju säga att vi hade två väldigt lyckliga vinnare av dessa två fantastiska pris. Alla gäster fick med sig TVÅ goodiebags, en med produkter från Schwarfskop och en som innehöll massa fint från The bodyshop. Kan ju säga att våra gäster lämnade salongen supernöjda och lite runda om fötterna :)

Category: Event, Produkter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*