Klippoteket Hötorget

Olof Palmes gata 12

Klippoteket Hötorget - Olof Palmes gata 12

Blond

Petra kom in idag till salongen för första gången och ville göra håret ljusare. Hon hade en utväxt på ca 10 cm och gamla gula slingor på längderna. Började med att bleka botten med 6% blekning i foliepaket. När utväxten hade blivit lika ljus som längderna, penslade jag på resterande hår och lät det sitta ytterligare 5 minuter. Därefter tvättade jag bort blekningen och gjorde en skumtoning som justerade färgen till en kallare ton. Som ni ser så blev det en stor skillnad. Stylade håret med olja från Schwarzkopf som innehåller kaktusfikon olja och micro keratin. bild-7bild 2-7 4045787269178bc-barbary-fig-oil-aceite-higo-chumbo-microqu-L-KxOV5h

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*